Talvipesää etsimässä etelän aurinkorannoilta

Hola, hei taas!


Tänä vuonna on ollut pitkä ja kylmä kevät. Heinäkuun puoleenväliin mennessä on ollut vain 1 hellepäivä ja koko maassakin vain kaikkiaan 12. Sadetta on riittänyt uusiin ennätyksiin saakka. Eipä ole ihme, että aurinkolomien kysyntä on ollut vilkasta ja hinnat pilvissä. Olen jo pidempään miettinyt tulisiko tällaisella innokkaalla matkailijalla olla pieni tukikohta jossakin päin Etelä-Euroopassa. Talvea ja pimeyttä kestää täällä kotikamaralla TODELLA, TODELLA pitkään ja auringon kaipuu on voimakkaimmillaan juuri ennen joulua. Siispä suuntaan kohti Torreviejan aurinkorantoja etsimään mukavaa talvipesää.


Etelän aurinkorannoilla on runsas tarjonta erilaisista asunnoista, löytyy sekä uusia että vanhoja kohteita. Yhden, kahden tai kolmen makuuhuoneen asuntojen hinnat vaihtelevat 100 000-500 000 € välillä, sillä maisemalla ja kattoterassista on omat lisä kustannuksensa kun taas " huonolla" näköalalla varustettu asunto alemmista kerroksista on hieman huokeampi. Yhteiskäytössä olevilta tiloilla esim. kattoterasseilta löytyy usein grilli ja pyykin kuivaus mahdollisuus sekä tietysti auringon ottoon omat paikat.


Tarjolla on vanhoja käytettyjä asuntoja...





sekä uutta, kalustettuna ja ilman kalusteita...






ja  tietysti  rakenteilla olevia huoneistoja ja rivitaloja.




Tarjontaa on uima-altaalla ja ilman  uima-allasta.....



läheltä ja kaukana merestä.



Valinnan mahdollisuuksia on kymmenittäin vaikka kriteerit olisivat hyvinkin tiukat, mutta sitä juuri oikeaa omaa talvipesää ei  vielä tällä kertaa löytynyt, joten etsintä jatkuu...

Edelleen talvikotia etsimässä.
 Terveisin R

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sisilialaiset sanovat: ”Anna meille viikko elämästäsi ja me annamme sinulle 3 000 vuotta historiaa".

Uusi vuosi 2024 Gran Canarialla

Miniloma Milanoon