Ihanaa GOLF ja GOLF! Porukalla pelimatkalle Portugaliin

Kun golfin kaipuu iskee kevättalvella, iske taikaisin! Pääsiäisenä yksin, kaksin tai pienellä porukalla pelimatkalle Portugaliin!
Golfia Cascas´in kaupungin liepeillä
Cascais´ sijaitsee Atlantin valtameren rannikolla Lissabonin piirissä, asukkaita kunnassa on n. 200 000. Paikallisjunalla Lissabonin Cais do Sodren asemalta ennättää vajassa tunnissa Portugalin ”riveiralle” Cascais´ in keskustaan ihastuttavaa merenranta rataa pitkin.






Hotellimme  läheisyydessä oli aivan ihastuttava kalaravintola Monte Mar Restaurant, josta löytyi herkkuja jokaisen makuun.


















Ihastuttavan Cascais´in  kaupungin laidalla sijaitsi hotellimme Quinta da Marinha Resort, jonka omalla golfkentällä pelailimme viikon ajan.








Hotelliltamme löytyi Health club (sauna, sisäuima-allas ja kuntosali), johon oli pääsy päivittäin, joten uikkareita tarvittiin golf kierroksen jälkeen. Ulkosalla ei vielä tarjennut pulikoida, sillä uima-altaan vettä ei lämmitetty.




 
Ja sitten se varsinainen golfailuloma. Ensimmäinen kierros talven jäljeltä maistuu aina parhaimmalta. Näin alku keväästä ei vielä paahtava aurinko ja turha kasvillisuus haitannut pelaamaista. Ilmat suosivat ja ennätimme viikon aikana pelaamaan 5 täyttä kierrosta mukavissa peliolosuhteissa. Talven jäljiltä taidot olivat hieman ruosteessa, mutta päivä päivältä peli suju aina vain paremmin.  Lopulta viimeisenä päivä olin itsekin tulokseen tyytyväinen.








Seuraava matkani on jo toukokuussa, silloin matkaan Kroatiaan, Montenegroon ja Albaniaan. Siitä kerron teille myöhemmin.

Terkuin R

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sisilialaiset sanovat: ”Anna meille viikko elämästäsi ja me annamme sinulle 3 000 vuotta historiaa".

Uusi vuosi 2024 Gran Canarialla

Miniloma Milanoon