Paikallisopas ja Tallinna


Heippa!
Vietin alkuviikosta pari aurinkoista päivää Tallinnassa siellä opiskelevan ystäväni luona ja täten sainkin mahtavan tilaisuuden kierrellä paikkoja paikallisoppaan kanssa. Rakastan sitä, kun saan tilaisuuden kierrellä kaupunkia paikallisen kanssa, sillä vaikka kävisi aivan samoissa kohteissa kuin yleensäkin, saa kaupungista silti enemmän irti, koska toinen tietää juuri mihinkä mennä ja miten sinne mennä. Otinkin siis kameran kainaloon ja lähdin innoissani seuraamaan ystävääni Tallinnan vanhaan kaupunkiin ja sen ympäristöön.

Oletan, että paikka on monille erittäin tuttu, mutta itse olen käynyt vielä vain muutaman kerran, joten nautin kovasti tästä tilaisuudesta ja Tallinnan vanhasta kaupungista, sekä upeista maisemista. Kuitenkin, koska kohde on monille tuttu, en kaupungista sen enempää höpise, vaan jätän vain kauniit, keväiset kuvani tähän!



Niin upeita rakennuksia!



Vanha kaupunki on täynnä toinen toistaan suloisempia pieniä putiikkeja!





Eräälle aukealle oli tehty ladyrintti kynttilöistä Siperiaan lähetettyjen virolaisten muistolle!

Tällaista tällä kertaa ja seuraavaksi kerronkin kuinka suuntasin Tallinnasta kukkaloiston keskelle Edinburghiin! Seuraavaan kertaan siis.

-A

Kommentit

  1. Jeee, meidän Tallinnan asunto näkyy yhdessä sun kuvassa! Se on ihan vanhan kaupungin sydämessä, ja starttasin Tallinna-aiheisen bloginkin sen jälkeen kun pienen "kesämökkimme" olimme hankkineet. Tallinnassa riittää kyllä katsomista, on se vaan niin kivaa että ihan läheltä löytyy noin kiva pieni suuri kaupunki. sooloiluja.com/yhteystiedot/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vau, on kyllä sitten todella upealla paikalla teillä asunto! Tallinna on kyllä todella sympaattinen kaupunki, eikä keväinen sää ainakaan haitannut! :)
      Pitääkin käydä katsomassa blogiasi! :)

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sisilialaiset sanovat: ”Anna meille viikko elämästäsi ja me annamme sinulle 3 000 vuotta historiaa".

Uusi vuosi 2024 Gran Canarialla

Miniloma Milanoon