Viestejä maailmalta!


Hello!

Matkailu on ollut kovassa vastatuulessa jo pian kokonaisen vuoden. Eurooppaa on kurittanut koronan lisäksi rankkasateet, mutavyöryt, kovat pakkaset sekä lumimyrskyt.  Valon, alkavan kevään ja koronarokotteen myötä ovat jotkut uskaliaat lähteneet maailmalle työn ja opiskelun perässä, vaikka ulkona liikkumiskiellot ja erilaisten kulttuurillisten elämysten sulut ovatkin tehneet matkailun melkein mahdottomaksi. Edellä mainitusta matkailun lamautumisesta huolimatta on joitakin ystävien ja tuttavien sekä sukulaisten lähettämiä kuvia kulkeutunut myös minun sähköpostiin innokasta matkailijaa ilahduttamaan.

Jaan niistä muutaman myös teille....








Meille suomalaisille on nyt pitkästä aikaa suotu kunnon talvi valkoisine lumipeitteineen, pakkasineen ja auringon paisteineen. Olemme päässeet nauttimaan erilaista talviurheilulajeista, vaikkemme olekaan voineet tyydyttää kulttuurin nälkäämme edes täällä kotimaassa.

Olen toiveikas ja positiivisella mielellä, vaikuttaako siihen keväiset lintujen laulut vai kaunis aurinkoinen sää, mutta uskokaa kesä tulee. Sen myötä sinivalkoiset siivet lennättävät meidät jälleen täyttämään kulttuurin nälkäiset silmämme ja korvamme. Pääsemme taas tutustumaan ja nauttimaan monista mielenkiintoisesta kohteista.




                                                                                  

 Oletko sinä valmis?
Minä olen!

Siispä lentopisteet käyttöön ja matkaa varaamaan!

Terkuin R


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sisilialaiset sanovat: ”Anna meille viikko elämästäsi ja me annamme sinulle 3 000 vuotta historiaa".

Uusi vuosi 2024 Gran Canarialla

Miniloma Milanoon