Ihastuttava perheiden lomakohde, Fuengirola

 

Moi, moi!

Funegirola on n. 80 000 asukkaan eteläespanjalainen kaupunki, joka kuuluu Andalusian autonomiseen alueeseen ja sijaitsee Välimeren rannalla Aurinkorannikon alueella. Malagan kaupungista nähden se sijaitsee noin 30 kilometriä lounaaseen. Se on ollut suomalaisten lempikohteita matkustamisen suhteen jo pitkään. Etelä-Espanjan Aurinkorannikolla sijaitseva lomakohde onkin erittäin vilkas turistikohde, jossa voi harrastaa erilaisia urheilulajeja (golf, padelia, ratsastusta, tennistä, yms.), nauttia merestä, auringosta, hyvästä ruuasta ja seurasta. Tähän kohteeseen lähdimme koko perheen voimin viettämään pariksi viikoksi heinä-elokuuhun sijoittuvaa lomamme.

Villa Gato Blanco

Vuokrasimme perheellemme huvilan Villa Gato Blancon Sierrezuelasta (4 km Funegirolaan) Mijasen golf kentän läheisyydessä. Huvila oli hiljattain täysin remontoitu ja iloksemme sieltä löytyi sekä uima-allas että innokkaille saunojille sauna.


Lomaamme mahtui uimista, saunomista, rantaelämää, ratsatusta, ihania kahviloita ja ravintoloita sekä retki Malagaan ja  Gibraltarille ym. mukavaa. Annetaan yhdessä keräämiemme kuvien kertoa ihanasta ja onnistuneesta matkastamme, jospa sinäkin innostuisit matkustamaan perheesi kanssa Espanjan aurinkoon.


























Maastoratsastus aamupäivisin 1h 30 € ja 2 h 55 €.



Seuraavat reissut suuntautuukin sitten syyskuussa Italian Milanoon ja lokakuussa Turkin Alanyaan! :) Niistä lisää myöhemmin.

Terkuin A & R

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sisilialaiset sanovat: ”Anna meille viikko elämästäsi ja me annamme sinulle 3 000 vuotta historiaa".

Uusi vuosi 2024 Gran Canarialla

Miniloma Milanoon